De rangschikking en inrichting van ie verblijf begint steeds meer vorm te krijgen. Een van de verlangen diegene wij hadden wasgoed om daadwerkelijk een woonkeuken ter creëren. Hoe we dat gaan doen? Door ie kwalificeren van verharden taatsdeuren.

Woonkeuken
De benedenverdieping te onzerzijds nieuwe honk bestaan inclusief 12 meter sereen lang ter vermelden. De lange kamerwand verbind den zitkamer plusteken keuken inclusief elkaar. Om ie geheel watten meer op in porties en de allebei bevrijden watten meer ter splitsen willen we heel gaarne verharden deuren plaatsen. Dit breekt dus niet dolletjes den lange wand niettemin zorgt er zowel snee dat de ruimtes identiek sfeer krijgen plus knusser worden. Zo krijgen wij een ten dele afgesloten woonkeuken diegene toch te listig staat inclusief de huiskamer.

Taatsdeuren
In onzerzijds eerste jaren dertig woning zaten nog den originele ensuite deuren. Deze voetstappen metterdaad belang den sfeer van eentje jaren dertig honk. Toch hadden we de deuren bijna nimmer dicht doordat jij de ruimtes ongezouten compleet van elkaar afsluit. In onzerzijds nieuwe woning willen wij waterbron den sfeer van ensuite deuren niettemin sowieso ie aansluiting tussen den ruimtes terughouden. Daarom kwamen wij alreeds snel ge bij stalen taatsdeuren. Alle kozijnen te ie woning krijgen den kleur antraciet grijs en ie stoere staal past ginds volmaakt belang. Het verstrekken de jaren dertig ensuite deur eentje industriele uitstraling.

Bij onze zoektocht onwel ene toeleveringsbedrijf van verharden deuren kwamen we ofschoon snel ge gewichtigheid De Rooy Metaaldesign. De Rooy staat erom vertrouwd voortrekker te mens doodmoe het gebied van stalen deuren. De afwerking van den deuren is super nauwsluitend want er mens geen zichtbare lassen. Wat ons overwegend aansprak wasgoed ie maatwerk dat denkbaar bestaat plusteken de opties diegene jij erin hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *