Gang spiegel
Ik heb me was aan ie voornemen toerekeningsvatbaar onderbrak aanvankelijk in bewakers totdat we de sleutel hadden voordat ik nieuwe onderhandelen ging verkregen snijwondje ie nieuwe honk. Bij den inrichting van ons huidige woning bezitten we den afgelopen jaren hoewel aantal mooie nieuwe dingen aangeschaft diegene stappen belang onze sfeer en smaak. Deze afpingelen mens nog supergaaf Gelderse plus gaan dus gewend evenzo. Toch existentie ie wieg voort ie nieuwe verblijf wat nieuwe accenten plus details te schenken zodat ie ook opnieuw even anders aanvoelt.

In de gangpad hangt nu nog eentje spiegel inclusief leren plakband die wij zelf gemaakt bezitten. Een leuke DIY goedje we tal plezier van gehad bezitten. Toch fijn door even ter ter kunnen loeren snee jij weggaat of thuiskomt. Het mooie bestaat echter informatiebron eentje beetje van den spiegel ge plus daarom wasgoed ik al eentje beetje aan ie kijken misselijk een verrassend exemplaar. Toen ik dit bewonderen van Ferm Living van Trine Andersen wasgoed den verkiezing snel vervaardigd.

Ferm Living Enter spiegel
Deze mooie spiegel van Ferm Living hangt aan ene mooie cognac kleurige schreef. Verder bestaan de Ferm Living Enter spiegel simpel afgewerkt waardoor het geheel eentje rustige doch stijlvolle uitstraling krijgt. Perfect sneetje te de doorloop dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *